Proizvodni program

Želite iskoristiti prostor ispod stepeništa, prostor s kosinama, potkrovlje ili otvore u zidovima nudimo Vam ugradbene plakare koji predstavljaju praktično i moderno rješenje za Vaš dom. Odaberite izgled koji odgovara Vašem životnom stilu i iskoristite svaki centimetar prostora.

Kuhinja je centar našeg doma.Mjesto koje mora zračiti pozitivnom energijom, smirajem, funkcionalnošću i kvalitetom.

Dječija soba je carstvo u kojem dijete provodi najviše vremena zato njeno uređenje  predstavlja poseban izazov kako za roditelje i djecu tako i za naše projektante koji posebnu pažnju posvećuju stvaranju idealnog ambijenta.

Krevet kao mjesto za spavanje, relaksaciju i odmor treba prije svega da bude udoban, kako bi mogli doživjeti potpuni ugođaj kvalitetnog odmora.

Neizostavan dio svakog savremenog doma su Američki plakari koji svaki dom čine funkcionalnijim, skladnijim i ljepšim.

Komode su nezaobilazan faktor u kreiranju idealne prostorije za odmor i relaksaciju , a ujedno odraz stila i osobnosti.

Zidni kreveti ( kreveti u ormaru) su idealno rješenje za male stanove. Praktični su, elegantni, a što je najbitnije imaju udobnost klasičnog kreveta tako da ćete i sa zidnim krevetom doživjeti potpuni ugođaj kvalitetnog odmora.

Kupaonica je mjesto koja svojom kvadraturom uvijek predstavlja poseban izazov za projektante i za vlasnike s obzirom na to da se radi najčešće o molaj kvadraturi.

Predsoblje je jedan od najreprezentativnijih dijelova svakog doma. To je prostorija gdje ostvarujemo prvi vizuelni kontakt s enterijerom Vašeg stana.