Novi proizvodiVijestiNovo u našoj ponudi!

Septembar 5, 2019by primus0

Slate Lite je kameni furnir sa površinom koja se pravi od pravog kamena. Posebnom metodom i nešto kompleksnijim procesom omogućeno je izdvajanje mnogo veoma tankih ploča iz nekih od najljepših svjetskih blokova kamena škriljca.

Svaka ploča je jedinstvena zadržavajući osjećaj i izgled regularne ploče od škriljca. Karakteristike stvarnog škriljca, na kamenoj strani u kombinaciji sa nevjerovatnom fleksibilnošću i malom težinom podloge, omogućavaju realizaciju fantastičnih projekata a neke od njih možete vidjeti i u našoj galeriji u nastavku. Bez obzira da li se koristi za izgradnju namještaja, kao zidna ili podna obloga, Slate Lite gotovo i da nema granica. Sastav kamenog furnira prikazan je na sljedećoj slici

Osnovne karakteristike ovog proizvoda su:

  • Ekstremno jednostavan za transport
  • Izvor kamenih ploča je osiguran za veliki period u budućnosti
  • Laka izvedba oko uglova i okruglih predmeta
  • Moguće postavljanje direktno na pločice

Ovaj proizvod je dostupan u našim trgovinama u raznim nijansama koje ćemo naknadno izložiti i u našoj web trgovini koja će biti puštena uskoro.

primus

Ostavite Vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

https://www.primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

https://www.instagram.com/p/Bx2JBoMB7Jv/https://www.instagram.com/p/Bsm9REBFK_8/https://www.instagram.com/p/Bmu5GAiA-eQ/https://www.instagram.com/p/Bk8HgaQArfi/https://www.instagram.com/p/BkPVJ0uHfJ2/https://www.instagram.com/p/BkCpGbUHqPs/https://www.instagram.com/p/Bjl5KEdnpgW/https://www.instagram.com/p/Bi7iHWynCmQ/https://www.instagram.com/p/BiO_zsJHaSG/https://www.instagram.com/p/BiBudZ8nz41/

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb